Opinie - Loonkostendebat maakt werkgevers lui

Het net opgestarte interprofessioneel overleg biedt de werkgevers een uitgelezen kans om samen met ons in te zetten op een economische ontwikkeling met meer toekomst. Lees wat Rudy De Leeuw hier over te zeggen heeft in deze boeiende opinie.

Beroep tegen de loonnorm 2015-2016: het ABVV betreurt de beslissing van het Grondwettelijk Hof

Vandaag, donderdag 1 december, sprak het Grondwettelijk Hof zijn arrest uit over het beroep dat het ABVV heeft ingesteld tegen de wet van 28 april 2015 met betrekking tot de loonnorm 2015- 2016.

Heb jij nog vakantiegeld tegoed? Onderneem actie voor het einde van het jaar!

Ongeveer 12.000 werknemers en niet-zelfstandige kunstenaars hebben hun juiste zichtrekening nog niet ingegeven bij de Rijksdienst voor Jaarlijkse vakantie (RJV) of hun vakantiefonds. Snel zijn is de boodschap of je loopt je vakantiegeld mis.

Pensioen: bereken je verlies

Pensioenminister Bacquelaine zorgt er opnieuw voor dat je minder pensioen krijgt. Hier kan je berekenen hoeveel je verliest.

Stop de aanval op onze pensioenen!

Vandaag verzamelden maar liefst 3.500 vakbondsmilitanten aan het kabinet van pensioenminister Bacquelaine om duidelijk te stellen dat het moet stoppen met te besparen op onze pensioenen. Genoeg is genoeg!