Lid worden van het ABVV

Verrast door de veelzijdigheid in werking en initiatieven? Aangetrokken door de inhoudelijke waarden en standpunten? Dan wil je beslist lid worden van de socialistische vakbond.

Uiteraard kan je in je bedrijf de ABVV-delegee (afgevaardigde) aanspreken, je kan ook direct contact nemen met één van onze gewestelijke afdelingen of met één van onze vakcentrales.

Maar je kan ook onderstaand formulier invullen. Dit betekent niet dat je onmiddellijk lid bent. We sturen dit formulier door naar onze gewestelijke afdeling en zij contacteren je om je ABVV-lidmaatschap te bevestigen.

Opgelet: Gebruik onderstaand formulier enkel om lid te worden van het ABVV. Heb je andere vragen, surf dan naar de rubriek Contact.De ingewonnen informatie op dit document is bestemd voor intern gebruik. Je geeft ons toelating de door jou verstrekte gegevens te verwerken in de databank van het ABVV, mits deze gegevens beschermd worden overeenkomstig de wet van 8-12-2009 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer. Je kan je persoonlijke gegevens desgewenst inkijken en verbeteren.