Inhoud

Vlaams ABVV zoekt een

Projectmedewerker Loopbaandienstverlening

 

Via de loopbaandienstverlening van de diensten Loopbaanadvies en Loopbaanbegeleiding ondersteunt het ABVV werknemers en werkzoekenden bij hun loopbaan- en ontwikkelingsvragen. We bieden begeleidingstrajecten als gemandateerd centrum met loopbaancheques,  adviesgesprekken en een breed aanbod aan loopbaansessies zowel online als fysiek in onze gewestelijke kantoren of op de werkvloer.

Als projectmedewerker Loopbaandienstverlening ondersteun je diverse projecten binnen het Loopbaancentrum van het Vlaams ABVV. Je staat binnen een landelijk team mee in voor de opvolging en de uitvoering van het promotieplan, de ontwikkeling van ondersteuningspakketten voor het ESF-project ‘21+21 leren inclusief’ en het updaten van opleidingstools.

 

Profiel

Je staat achter de doelstellingen van het ABVV. Je hebt een diploma Hoger Onderwijs of bent gelijkwaardig door ervaring.

 

Je bent een enthousiaste netwerker met een talent voor promotie en communicatie. Je bent creatief op verschillende vlakken. Je kunt vlot complexe informatie analyseren en synthetiseren teneinde een boodschap gericht over te brengen aan een intern of extern doelpubliek en dit verbaal, visueel of textueel.

 

Je leert snel bij en kan je relatief snel inlezen in een projectdossier of wetgeving. Je hebt de nodige skills in huis voor het ontwikkelen van ondersteunende tools zoals een opleidingsbrochure of een praktische hulptool voor delegees of werknemers op de werkvloer.

 

Je kan zelfstandig werken, maar stemt vlot af met anderen. Je kan taken plannen en organiseren op (middel)lange termijn.

 

Je houdt ervan om initiatief te nemen en bedenkt graag out-of-the-box ideeën in samenwerking met diverse professionele partners van het eigen team, VDAB tot centrales.

 

Taken

 

Je ondersteunt diverse overkoepelende projecten binnen het Loopbaancentrum van het Vlaams ABVV.

 

Je staat mee in voor de opvolging en de uitvoering van het promotieplan voor de loopbaandienstverlening; zoals het uitvoeren van structurele promotie-acties (bv. artikels e-zine, promo sociale media voor webinars, blogartikels) of het ontwikkelen van meer sectorspecifieke of doelgroepgerichte promotie-acties met centrales, gewesten of beroepssectoren.

 

Je staat mee in voor de ontwikkeling van ondersteuningspakketten voor het ESF-project ‘21+21 leren inclusief’ en ondersteunt bij brede bekendmaking van dit project. Meer weten over het project? Toekomstgericht opleiden vanop de werkvloeren | Vlaams ABVV - Socialistische vakbond in Vlaanderen - Algemeen Belgisch Vakverbond ABVV

 

Je ondersteunt bij het updaten van tools voor de loopbaandienstverlening met accent op opleiding zoals opleidingsbrochures, opleidingsfiches en algemene communicatie rond opleidingsmaatregelen.

 

Je werkt intern samen met het eigen team, centrales en gewesten binnen ABVV.

Je werkt extern samen met VDAB en sectorfondsen voor het ESF-project ’21+21 leren inclusief’.

 

Je rapporteert intern aan de coördinator Loopbaandienstverlening.

 

Wij bieden

 

  • halftijds (19u) vervangingscontract van één jaar met grote kans op verlenging en kans op uitbreiding.
  • opleiding en ondersteuning door de organisatie
  • interessante uitdaging in een dynamisch, professioneel en innovatief team
  • loon volgens ABVV barema
  • andere extralegale voordelen
  • standplaats Brussel + thuiswerkregeling

 

Sollicitatieprocedure :

Je stuurt je gemotiveerde sollicitatiebrief met CV vóór 12/08/2021 naar Evelien Stragier via PenO@vlaamsabvv.be.

 

Geselecteerde kandidaten worden uitgenodigd voor een eerste gesprek  23-24/08/2021 (voormiddag). De tweede selectieronde bestaat uit een screening door Ascento van een halve dag op 27/08/2021.

 

Bijkomende inlichtingen: 02 506 83 48

 

Wij verwerken persoonsgegevens volgens de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Europese Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG/GDPR) en de Belgische Privacywet van 1992.


We doen er alles aan om je privacy te waarborgen en verwerken je persoonsgegevens enkel in kader van de sollicitatieprocedure. Enkel de personeelsleden met een rol in het sollicitatieproces hebben toegang tot deze persoonsgegevens. We bewaren de persoonsgegevens verzameld tijdens de eerste selectieronde tot maximum 1 jaar na het openstellen van de vacature. Je kan ons vragen om je persoonsgegevens te verwijderen via een mail naar PenO@vlaamsabvv.be.