Infodag: Het ABC van de grensarbeid

17 November 2018, 09:00
Inhoudstype
Agenda
Description

De Interregionale vakbondsraad (IVR) Schelde Kempen organiseert in het Cultureel Centrum De Warande te Turnhout een informatievoormiddag voor beginnende grensarbeiders of zij die dat overwegen te worden. Dit is zowel voor mensen wonend in België of Nederland. Je krijgt van vakbondsmedewerkers een basisinzicht in sociale zekerheid, belasting, pensioen, loon en arbeidsvoorwaarden. Medewerkers van VDAB en UWV informeren je over hoe je het best werk kan vinden over de grens. Je krijgt het boekje ‘ABC van de Grensarbeid’ mee als naslagwerk.

 

Zaterdag 17 november 2018 vanaf 09.00 uur tot 12.30 uur

CC De Warande, Warandestraat 42 te B-2300 Turnhout - Aanmelden aan onthaal in de centrale hal. Parkeren kan in de ondergrondse garage van De Warande.

Deze themadag is gratis. Schrijf je wel vooraf in via de website www.werkenoverdegrens.eu. Geef bij je inschrijving aan of je blijft lunchen.

 

De Interregionale Vakbondsraad SCHELDE-KEMPEN (IVR SCHELDE-KEMPEN) is een samenwerkingsverband tussen de Belgische Vakbonden ABVV, ACLVB, ACV in de regio Turnhout, Antwerpen, Waasland, Gent-Eeklo en Brugge en de Nederlandse Vakbonden FNV, CNV, UNIE in de regio Noord-Brabant en Zeeland. De IVR Schelde-Kempen is partner in het Europees Vakverbond (EVV), Euregio en Eures Scheldemond.