Terug

App sociale verkiezingen

Download de app sociale verkiezingen

ABVV-app sociale verkiezingen 20202

Download nu de ABVV-applicatie voor de sociale verkiezingen 2020! Met deze app stel je in een oogwenk je eigen kieskalender op, bereken je eenvoudig de verdeling van de mandaten in je organisatie, en kom je alles te weten over de procedure van de sociale verkiezingen.

In november 2020 zijn er sociale verkiezingen. Werknemers kiezen dan hun delegees, collega's om hen te vertegenwoordigen, te informeren, te adviseren en te verdedigen. Om op te komen voor hun rechten. Om samen vooruit te gaan.

Voor de eigenlijke verkiezingen die plaatsvinden in november 2020 moet er een hele procedure doorlopen worden. De stappen in die procedure liggen wettelijk vast. Uitleg hierover vind je in onze brochure 'ABC van de procedure', maar die uitleg staat ook stap voor stap in onze applicatie.

In de app kan ook je eigen kieskalender opstellen. Handig, want de stappen die je moet doorlopen hangen af van de effectieve kiesdatum in je organisatie. Bovendien stuurt de app je ook notificaties op cruciale momenten. De kieskalender en de notificaties zijn aangepast aan de nieuwe data van de sociale verkiezingen in november!

De ABVV-app bevat ook een praktische tool waarmee je de berekening van de mandaten in je organisatie checkt. Het aantal te verdelen mandaten hangt af van het aantal jongeren, bedienden, arbeiders en kaderleden. Met onze app weet je onmiddellijk over hoeveel mandaten het gaat en wat de verdeling is. 

De handige applicatie ABVV-FGTB 2020 is beschikbaar voor IOS en Android. Iedereen kan de app downloaden via de app store of google play wanneer je zoekt met de termen ‘ABVV’, ‘sociale verkiezingen’, of ‘ABVV 2020’.

Screenshot ABVV-app Mandatenberekening  Screenshot ABVV-app Mandatenberekening