Mijn ABVV - jouw persoonlijk dossier online

 

Steek eerst je e-ID in je kaartlezer en klik dan op     Aanmelden

 

Wat?

In Mijn ABVV kan je je persoonlijke gegevens controleren en de betaling van je lidmaatschap of de uitbetaling van je werkloosheidsuitkeringen opvolgen. Je krijgt ook toegang tot je fiscale fiche en andere attesten. We breiden het aanbod stelselmatig uit.

 

Hoe? 

Mijn ABVV bevat privégegevens en is daarom sterk beveiligd. Om je beveiligde toegang te garanderen moet het ABVV beschikken over jouw rijksregisternummer. Is dit niet zo, geef dan je rijksregisternummer door  aan je vakcentrale of ga langs bij een ABVV-werkloosheidskantoor.

 

Om er zeker van te zijn dat je niemand anders je persoonlijk dossier kan raadplegen moet je gebruik maken van je elektronische identiteitskaart (eID) bij het aanmelden. Die kaart bevat een chip met al je gegevens. Net als bij de SIS-kaart kan die chip enkel gelezen worden met een speciale kaartlezer

 

Beginnen

Heb je op jouw PC de officiële gratis eID software, zodat je daarop je elektronische identiteitskaart kan gebruiken ?

 

 

TEST
Via deze link kan je je pc controleren op de instellingen en de aanwezigheid van alle programma's die het e-loket nodig heeft voor een correcte werking.


 

Hulp nodig?

Op deze pagina van de eIDBelgium site staan de meest voorkomende problemen en de oplossingen.

 

Voor meer info over je eID-kaart of lezer, klik hier.


Bij problemen met je eID-kaart, je PINcode of je kaartlezer, klik hier .

 

Om te kunnen aanloggen met de eID-kaart, moet je je PIN-code ingeven. Wie zijn code niet meer kent en niet meer terugvindt, kan via deze site of via de gemeente een nieuwe aanvragen. Je krijgt dan voor je bestaande eID-kaart een nieuwe PIN- en PUK-code.

 

 


 

 

NIEUW online stempelen met de elektronische stempelkaart