december 18 2018

Studiedag migratie

Op 18 december is het de Internationale Dag van de Migrant. Het ABVV organiseert naar aanleiding daarvan een seminarie en een colloquium in Brussel.

december 14 2018

Nationale actiedag: Zij besparen, u betaalt

Op #14december voeren we samen actie voor meer koopkracht, werkbare loopbanen en leefbare pensioenen. Het is hoog tijd dat de Wetstraat de ogen opent.

december 13 2018

ABVV'ers op het Festival van de Gelijkheid

45 panelgesprekken, 16 verrassende duo’s in Festivalbabbels, 14 boekenclubs, 24 docu’s en films, 1 Empty Book Shop, 5 performances, 1 circusvoorstelling ... en ook wat ABVV'ers.

december 2 2018

Claim The Climate

Claim The Climate moet het grootste Belgische klimaatprotest ooit worden. Duizenden burgers maken zich klaar om luid en duidelijk een sociaal rechtvaardig en ambitieus klimaatbeleid te eisen.

november 17 2018

Infodag: Het ABC van de grensarbeid

Op deze infodag informeren vakbondsmedewerkers je over grensarbeid.

november 11 2018

De 47ste Nationale Vrouwendag

De 47ste Nationale Vrouwendag op 11 november 2018 vindt dit jaar plaats in Gemeenschapscentrum De Kriekelaar in Schaarbeek. Het wordt weer een feministisch evenement om u tegen te zeggen.

november 8 2018

Studiedag ‘Werkhervatting na afwezigheid wegens medische redenen’ – over de grenzen

Steeds meer werknemers zijn langdurig afwezig van het werk door ziekte. Het Belgische regeringsbeleid focust op repressie en wil de langdurig zieke werknemers straffen in plaats van hen te helpen. Ook in Nederland is het voor werknemers moeilijk om na ziekte weer aan het werk te gaan.

oktober 2 2018

Actiedag voor waardige pensioenen

Als er 1 ding is waar de regering-Michel in uitblinkt, dan is het wel in onze pensioen verder af te breken. Daarom houden we op 2 oktober in gemeenschappelijk vakbondsfront een actiedag.

RSS (Opent een nieuw venster)